Om oss

 

Hej                                          Eneby Lodge 2011-09-01

Niclas Lundbäck heter jag och har alltid varit tokig i yttersta kvalité och har nu nått till den möjligheten att kunna hyra ut direkt till kund utan mellan händer, vilket glädjer mig, och det tack vare de olika bolagen jag har, se deras hemsidor längst ner.

Ni kan då också få njuta av den optimala upplevelsen av yttersta kvalité i alla lägen.
Efter att ha tävlat i Europa i mer än 10 år så ser man mycket mer av större byggen av husbilar, så därför specialbeställde jag en Phoenix som är den absolut bästa husbilen i 12 tons klassen, hög komfort. Ska ni campa vid en sjö? Ta då med vattenskotern, så ni kan uppleva de svenska sjöarna på ett optimalt vis. Husbilen har stort garage, plats för mindre bil.

Båten ger möjlighet till sköna semestrar/representation med total  komfort  och härliga naturupplevelser. Kroatien är fantastiskt med sitt folk, maten, vinerna, klimatet och den långa säsongen.

Bilen talar sitt eget språk, en Porsche är alltid en Porsche. Fantastisk körglädje och lyxkänsla vid alla tillfällen.

En Grizzly 700 är din vän i alla lägen, om du så bara ska ut i skogen, se över dina ägor, laga staket, se till djuren, ta in ved, ta ut familjen på en tur, harva paddocken, ploga det är endast du som sätter begränsningen på vad som ska göras.

Fantastiska Lofsdalen med sin vackra natur, rolig utmanande skidåkning både utför och på längden. Ta med familj, vänner, kollegor, anställda för en härlig vistelse ni sent kommer glömma. Samtliga stugor fullt utrustade och fantastiskt mysiga. Kom förbi oss på vägen  och ta med snöskotern upp.

Mvh
Niclas Lundbäck  


Hemsidor att besöka:

www.atv-racing.se

www.lofsfoten.se

www.mcdelenea.se

www.atvtransport.se