Husbil Phoenix 9900SG 2008 MAN 12T   Se fler bilder här...
 

Pris (inkl moms):

Högsäsong - 14,990kr/weekend (inkl. 1000km)
Högsäsong - 24,990kr/vecka (inkl. 3000km, söndags byte)

15kr/extra mil

Lågsäsong - 9,990kr/weekend (inkl.1000km)
Lågsäsong - 14,990kr/vecka (inkl. 3000km, söndags byte)

15kr/extra mil

Detta är en riktigt fin husbil som har allt man kan tänka sig!

Den har ett stort garage,  stort nog att få plats med en liten bil ex Smartcar . Vinsch finns för att få in den i garaget bak.

Den har tre AC fram/mitten/bak. Fyra stereo, fram, mitten bak och en där man kan spela i garage samt ha utvändiga luckor öppna för att det skall höras utomhus.

Den har stor kyl och frys 220V. Den har via en konverter alltid 220V. Solfångare, så den laddar så fort solen tittar fram.Tre gasolhällar, gasoltank som är 12ggr större än en P6:a. Golvärme, spoltoalett som lätt töms på närmaste tömningsställe samt färskvattenfilter.

Två TV:n  med DVD 5:1 ljud. DVD/TV även i förarhytt med 5:1 ljud. Automatisk parabol för Thor satelit samt Astra,  på Thor kan ni se svenska kanalerna i de flesta Europeiska länderna. Grymt bra surroundljud i både salong och bakre sovrum, även subwoffer.

Det finns tre skjutdörrar, mellan hytt och salong,  salong till dusch och toalett samt sovavdelningen bak mot dusch och toalett.

Sex bäddar som alltid är bäddade, fyra bak och två i alkoven fram, sen kan man bädda i soffan/salongen.

Åtta meters bred el- markis med fyra meter utskjut, väggar och  golv finns till denna också , så det blir 32 kvm totalt stängt från  regn och vind.

Hemi takluckor med spotlight i allihopa. Spisfläkt, landström,  elverk (220V) om inte solfångarna räcker till .
Vi har varit i svenska fjällen samt alperna och värmen räcker väl till. Det är en mycket välisolerad husbil som har golv värme samt värme pump ifall det skulle behövas.

Teknisk information

MAN 260hk
Växelåda nioväxlar manuella hög och låg.

Husbilen har även dragkrok.

500 liter färskvatten tank. 115 liters gråvatten tank. Det gick inte att få större eftersom alla tankar  skulle få plats (gråvatten tank då menas det dusch, diskvatten och handfat på toaletten).

250 liter till tank som kommer från toaletten.

300 liter dieseltank , den drar ca 2,25 liter / milen i 105km/h.

Luftfjädring, Recaro stolar med luft och armstöd, navigering, klimatanläggning, farthållare, bluetoothtelefon,  ja allt en chaufför kan vilja ha. Den går mycket tyst jämfört med alla andra husbilar.

Man kan lasta nästan 4 ton (3,750kg) Totalvikten är 12 ton

Den har mycket bra förvaringslådor under golv samt bra lådor för mat, bröd etc.


I hyran ingår försäkring av fordonet. Besiktning av husbilen sker före och efter uthyrning. Kostnader som uppkommer  vid eventuella skador och defekter under uthyrningen står hyrestecknaren för.